KIES EEN CATEGORIE


Categoriëen
Alpine Hearing ProtectionBanzCoolSafetyJippie'sPeltorUVEX

Resultaten voor coolkid

Veelgestelde vragen

  • Kan ik kinderoorkappen verstellen? Bijna altijd wel! Meestal kan dit bij de oorschelpen of bij de hoofdbeugel! Ps; versteluitleg staat vaak ook bij het product aangegeven, kijk hier dus ook even voor de zekerheid!
  • Wat is de meest dempende kinderoorkap? De meest dempende kinderoorkap op de markt is de CoolKid! En met die naam is het eigenlijk ook meteen de coolste oorkap!
  • Tot welke leeftijd zijn kinderoorkappen te gebruiken? Passen doet een kinderoorkap ook nog als je 65 jaar oud bent, maar de demping is dan helaas niet ideaal. Voor oorkappen die een demping lager dan 28dB hebben raden we aan om deze tot +- 12 jaar te gebruiken.
  • Hoe kan ik de oorkap opbergen? Sommige oorkappen kun je opvouwen en bij een aantal oorkappen krijg je ook een handig opbergzakje! Deze opbergzakjes zijn ook los verkrijgbaar.

BLOG

De CoolKid-oorkap: voor elk koppie een kappie.

we hebben nu toch iets moois. Iets fijners, duurzamers, comfortabelers en betaalbaarders. We hebben de beste oorkap die jij en je kind óóit hebben gezien. We hebben De CoolKid.
Lees verder

VIDEO

Coolkid

Voor elk koppie een kappie! De CoolKid is een oorkap voor kinderen vanaf drie jaar, die je kunt gebruiken om prikkels van buitenaf te weren. Daardoor wordt de concentratie bevorderd en voelen veel kinderen zich rustiger en meer op hun gemak.

producten
  •  1 
244591
De Schoolpakket CoolKid - 6X is wat ons betreft een TOPPER
Schoolpakket CoolKid - 6X

De CoolKid is een oorkap voor kinderen vanaf drie jaar, die je kunt gebruiken om prikkels van buitenaf te weren

95,00 excl. btw


In winkelwagen
  •  1